Gymnation Gym-samarbete

VARFÖR DITT GYM SKA ANMÄLA SIG

Förutom atleter och influencers samarbetar vi även med alla möjliga gym och fitnesscenter. Ett samarbete med Gymnation innebär att gymmedlemmar, tränare och ägare åtnjuter förmåner t.ex. i form av rabatter. Att ha möjligheten att köpa högkvalitativa, bekväma träningskläder till rabatterat pris är något gymmedlemmar och personal kommer att uppskatta – vilket ger mervärde till just er gymmedlemskap. 

Gymsamarbetsmodellen är helt riskfri eftersom vi inte tvingar samarbetsgym att göra visst antal beställningar eller lägga upp reklaminnehåll på sociala medier. Vi förser gymmet med en Gymnation banderoll samt affischer att hänga upp på väggen i gymmet – och i utbyte mot synligheten får gympersonalen och medlemmarna förmåner, som rabatter. Banderollen och affischer levereras till samarbetsgym kostnadsfritt. 

CrossFit Woima x Gymnation

SIMPEL BESTÄLLNINGSPLATFORM ONLINE FÖR GYM

De gym vi samarbetar med har även möjlighet att lägga gruppbeställningar för medlemmar och personal och/eller köpa produkter för vidareförsäljning. Du kan beställa produkter med eller utan just ditt gyms logga. Om du vill ha kläder med gymmets logga kan du välja att låta oss ta hand om allt (alternativ 1) eller få gymmets logga tryckta själv någon annanstans (alternativ 2).

Gruppbeställningar

Vi har utvecklat en mycket lättanvänd besällningsplattform för våra samarbetsgym. Varje medlem betalar själv för sina egna produkter online och hela gruppbeställningen levereras till gymmet som en leverans. Att få gymmets egna logga tryckt på GYMNATION kläderna är ett populärt bland våra samarbetsgym. 

  • Gymnation sköter design av gymmets logga på plaggen, tryckinstruktioner och samordning av beställningen med tryckeriet. Tryck av gymmets logga ingår alltid i priset. Inga dolda avgifter!
  • Vi förser samarbetsgymmet med en unik länk till online plattformen, som kontaktpersonen för gymmet delar med gymmedlemmarna eller personalen.
  • Varje person lägger sin egna personliga beställning via online plattformen och betalar för den själv. Gymnation hanterar transaktionerna för betalningarna. Inget krångel med fakturering för samarbetsgymmet!
  • Alla beställningar och en beställningssammanfattning skickas till samarbetsgymmets kontaktperson. 

Kontakta Katja på katja@gymnation.fi om du är intresserad och vill ha mer detaljerad information om samarbetet och förmånerna.

Gymnation Group Orders

VÅRA SAMARBETSGYMS UPPLEVELSER OM SAMARBETET

Liikuntakeskus Core, Finland

Berätta lite om ert gym och varför ni bestämde er för att samarbeta med Gymnation?

Liikuntakeskus Core är ett fitnesscenter i Finland, där ett traditionellt gym med gruppträning har kombinerats med ett funktionellt och ett stridsträningsgym. Vi fick först reda på Gymnation på en CrossFit-tävling och blev entusiastiska över produkternas kvalitet, komfort och framför allt stil.

Hur har samarbetet funkat hittills?

Allt har gått bra och vi har varit mycket nöjda med samarbetet. Våra beställningar kommer snabbt, det är lätt att göra en beställning och Gymnation har varit mycket förstående under dessa exceptionella tider (COVID-19 pandemin).

Hur har gymmets medlemmar tagit emot samarbetet?

Våra medlemmar tycker att det är en bra service. Det finns ingen gymbutik nära, så att vi säljer högkvalitativa tränings- och fritidskläder på gymmet är mycket uppskattat bland våra medlemmar. 

CrossFit Woima, Finland

Berätta lite om ert gym och varför ni bestämde er för att samarbeta med Gymnation?

CrossFit Woima är ett gym i Kerava, Finland, som grundats av tre brandmän. Vi ville skapa ett gym som ser ut som oss och där servicekvalitet, professionell coaching och kundnöjdhet är kärnan i allt. Vi ville ha ett gym där medlemmarna får uppleva höjdpunkten i vardagen där de tränar sin älskade hobby: crossfit. Detta är också en anledning till varför vi ville samarbeta med Gymnation. Vi känner att ett kärnvärde för båda våra verksamheter är att vi bara vill det bästa för våra kunder.

Hur har samarbetet funkat hittills?

Samarbetet har varit sömlöst redan från början. Vi har gjort mycket tillsammans under de här åren: produktpresentationer, evenemang, fotograferingar och gruppbeställningar etc. Nuförtiden äger nästan alla CrossFit Woima-medlemmar Gymnation plagg - antingen med eller utan gymets logga. 

Till vem skulle du rekommendera ett samarbete med Gymnation?

Till alla gym som vill erbjuda sina medlemmar högkvalitativa, funktionella träningskläder. Eftersom det är möjligt att beställa kläder med gymmets logga får gymmet exponering på sociala medier och utanför gymmet via sina medlemmar. Vi har även försett våra tränare med träningskläder med gymmets logga, eftersom vi vet att bra arbetskläder har en positiv inverkan på arbetsplatsens välbefinnande.

Saliyhteistyö Gymnation CrossFit Portti

CrossFit Portti, Finland

Berätta lite om ert gym och varför ni bestämde er för att samarbeta med Gymnation?

CrossFit Portti grundades i december 2020 nära Åbo centrum och hamn. Vi ville samarbeta med Gymnation eftersom vi märkte att många medlemmar redan använde Gymnation träningskläder och några medlemmar hade efterfrågat ett samarbete med Gymnatio.  Som Gymnation Ambassadör tyckte jag att det var en bra idé, eftersom jag kan stå bakom Gymnation till 100 % och jag använder kläderna på jobbet, när jag tränar och på fritiden.

Hur har samarbetet funkat hittills?

Samarbetet har kommit igång bra och det har varit en trevlig överraskning för många medlemmar. Våra medlemmar beställar aktivt med gymmets rabattkod och många säger att de planerar att lägga en beställning om de inte har gjort det än. Kläderna får massor med komplimanger om deras passform, flera färgalternativ och den höga kvaliteten - gymmedlemmarna har varit mycket nöjda.

Till vem skulle du rekommendera ett samarbete med Gymnation?

Åtminstone för alla CrossFit-gym, eftersom märket Gymnation har blivit ganska populärt inom CrossFit gemenskapen och för att det med största sannolikhet finns efterfrågan på kläder som presterar i CrossFit sammanhang. Ur en gymägares perspektiv tillför samarbetet absolut mervärde till våra kunder.

TA KONTAKT MED KATJA OM DITT GRYM ÄR INTRESSERAD!

Katja Söderling (Katja talar både svenska, finska & engelska)
B2B & Collaborations 
katja@gymnation.fi